VÅRA TJÄNSTER

Vi på Uniträ tar ansvar för hela byggprocessen – från början till slut. Våra totalentreprenader innebär för kunden och för oss bekväm samordning, vilket ger kostnadseffektivitet utan onödiga fördröjningar i byggprojekten.

Vår breda kompetens och ett bra kontaktnät av betrodda och skickliga underentreprenörer gör oss till en komplett partner som professionell byggare.

Byggprojekt

Vi utför entrepenader på både små & stora jobb. På Uniträ är våra anställda i blandad ålder. Det innebär att det finns både livserfarenhet och nytänkande, vilket utvecklar vår verksamhet. Vår personal uppdateras ständigt genom aktuella utbildningar. 

Fastighets
underhåll

Servicejobb åt fastighetsbolag där vi ofta gör kundanpassningar. Som ett exempel bland många kan nämnas 330 balkonger åt HFAB på Maratonvägen. Men det kan lika gärna vara ett byte av en dörr. 

Nybyggnation

På Uniträ Bygg har vi ett stort kompetensregister när det gäller de flesta förekommande bygguppdrag. Våra specialiteter är dock ny- och tillbyggnationer där vi är särskilt duktiga på nybyggnation av prefabricerade stommar.

Totalentrepenad

Vi utför entrepenader på både små & stora jobb. Uppdragen varierar, från mindre servicejobb till om- och tillbyggnader. Vår mångsidighet kräver också flexibel personal som är vår främsta resurs.